Kategóriák

 

Ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!!


Akciós árakAkciós áraink:

 Az  akciós  készlet erejéig érvényesek !!


Kérjük e-mailben érdeklődjön !
H - P: -9 h-15 h-ig.

E-mail: info[kukac]gyogymerok.hu
0-24h-ig üzemel.


 

Fogyasztó barát jelvény

Szűrés
Gyártó
Márka
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Minősítéseink
Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!


Ország Boltja 2013

Köszönjük !

Ország Boltja 2013 Minőségi díj Szépségápolás és egészség kategória II. helyezettGyógymérők.hu
Facebook Webshop
Összehasonlítás

Horvat-holiday.hu

Termék részletek


Boneco P700 légtisztító

Boneco P700 légtisztító
Bruttó ár: 349 990 Ft

Boneco P700 levegőtisztító

 • Boneco P700 légtisztító készülék

   

  Modern formatervezés és igazán csendes működés jellemzi.

   

   

   

   Dupla HEPA szűrő   • Levegő szennyezettség mérővel, kijelzővel

   

   • Csendes

   

   • Energiatakarékos

   

   • Kerekeken guritható

   

   • Karbantartás figyelmeztető   Az egy légterű irodák és nagy méretű nappalik légtisztítója. A könnyen gurítható, modern test igazán hatalmas légtisztítási erővel bír. Mindamellett meglepően csendes.

   

  Ismerje meg a nagy teljesítményű és  innovatív BONECO P700 légtisztító berendezést!

   

  Hatékony, családi igényekre szabott

   

  Mivel az európai családi házak mérete is egyre inkább növekszik, így a nappali helyiségekre is jellemző, hogy 50-150 m2 területűek. A korábbi években ilyen méretű lakóterek levegőminőségének javítása  a BONECO választékából csak több készülékkel volt megoldható.
  Íme, a mai kor igényeihez igazodva megszületett egy modern és hatékony légtisztító berendezés.

   

  Nagy légterű, egyterű irodák

   

  Nemcsak a nagy méretű nappalik, hanem az egy légterű irodák használata is elterjedt.
  Egy-egy irodában a sok munkatárs könnyen megfertőzi egymást, könnyen terjednek a légúti betegségeket hordozó vírusok, baktériumok. A munkatársak egészségének védelmében célszerű a levegőt megszűrni, erre kiválóan alkalmas a BONECO P700 légtisztító.

   

  Hatalmas légszállítás -optimális forma

   

  A max. 800 m3/ órás légszállításával hatalmas teljesítményre képes, ráadásul a levegő a légtisztító két oldalán elhelyezett HEPA szűrőkön áramlik át. Az óriási szűrőfelületen átáramoltatott levegő kb 99 % hatásfokkal képes kiszűrni a levegőben található port, pollent, gombaspórákat, vírusokat, allergéneket. A maximális hatékonyságot a légtérhez és az adott légszennyezettséghez igazodó légszállításon történő üzemeléssel lehet elérni.

   

  Központi szellőzőrendszer

   

  A légtisztító üzembe állításánál figyeljen a méretezésre akkor is, hogy ha az adott helyiségben, pl. irodában központi szellőzőrendszer gondoskodik a folyamatos légcseréről. Egyáltalán nem mindegy a légtisztító hatékonysága szempontjából, hogy szellőzőrendszer által folyamatosan szellőztetett légtérben vagy zárt légtérben működik-e.

   

  Ideális légtér, helyiségméret

   

  A BONECO P700 légtisztító elhelyezése 75m2 -max 200 m2 alapterületű (normál belmagassággal számított!) helyiségekbe, pl. nagyobb méretű nappalikba, irodákba ideális.
  Nagyobb belmagasságot vagy szellőztetőrendszert figyelembe kell venni, a méretezést ez befolyásolja (csökkenti). Javasolt a légtér központi részébe állítani, illetve a zegzugosabb helyiségekben a helyén változtatni (könnyen gurítható).

   

  Mik a BONECO P700 légtisztító főbb jellemzői?

   

  Miután már megismerte, hogy mekkora légtérbe ajánljuk az elhelyezését, ismerje meg, hogy milyen  könnyen kezelhető a BONECO P700 modellje!

   

  Hightech: érintőpaneles vezérlés
  A P700 légtisztító tetején helyezkedik el az érintős vezérlőpanel. Egyszerűen tudja a ventilátor sebességfokozatokat léptetni vagy a működést automata üzemmódba állítani.
  Kisgyerekes családokban hasznos lehet még a gyerekzár használatának a lehetősége.
  A kezelőpanel egy kijelzőt is tartalmaz, mely konkrét számadatokkal jeleníti meg a valós időben mért részecske szennyezettség mértéket.

   

  Légszennyezettség mérő és kijelző

   

  A kijelzőn jól láthatóan megjelenik az aktuális légszennyezettség adat, mely a 2,5 mikronnál(PM2,5) kisebb méretű részecske szennyezettséget mutatja.
  Könnyen kiismerheti, hogy egy-egy ajtónyitással, szellőztetéssel vagy sütés-főzés által hamar fel tud szökni ez a számadat. A megjelenő finom, apró szennyeződést a légtisztító a levegővel együtt felfalja, s a lehető legkisebb mértékre csökkenti.
  Az az ideális, ha a kijelzőn Ön 1 max 2 jegyű számokat lát, akkor biztos lehet abban, hogy tiszta levegőjű környezetben tartózkodik.

   

  A tüdő és a szervezete védelmében

   

  A 2,5 mikronnál kisebb szennyeződéseket lélegezzük be a legkönnyebben, s ezáltal a tüdőt terheljük. Nem kell ahhoz városlakónak, gyártelepen élőnek vagy légúti allergiásnak lenni, hogy a szervezete rendszeresen nagymértékben kapjon a légszennyeződésből, s ártalmasnak érezze.

   

  Zöldövezeti környezetben is sokan fűtenek fával, maradvány anyagokkal, s az égéstermékkel nagymértékben szennyezik a levegőt. Mérésekkel azt tapasztaljuk, hogy téli időszakban, pláne szélcsendben a budapesti, autókkal szennyezett belvárosban alacsonyabb a légszennyezettség, mint egy peremkerületi, családi házas zöldövezetben.

   

  A részecske számlálóval ellenőrizheti azt is, hogy a konyhai műveletek zöménél, pl. serpenyős sütéskor, grillezéskor magasabb értékek mutatkoznak.

   

  Tisztítsa meg a belélegzett levegőt az olyan légterekben, ahol a legtöbbet tartózkodik!

   

  Alacsony teljesítményfelvétel és zajszint

   

  A P700 légtisztítót érdemes folyamatosan üzemeltetni, hadd áramoljon át a levegő a szűrőkön folyamatosan. Az áramfogyasztása miatt nem kell aggódnia, mivel 0,5-67 Watt közötti teljesítményfelvétele van, tehát kb annyit fogyaszt, mint egy energiatakarékos izzó.

   

  A 37-66 dB(A) zajszint adat pedig a kiemelkedő légszállítás adatához képest kifejezetten alacsony, nyugodtan lehet mellette dolgozni, zenét hallgatni, beszélgetni.

   

  Gurítson haza egy P700 légtisztítót

   

  Ön dönti el, hogy először a nagy méretű nappalijába vagy az irodájába választja a BONECO nagy teljesítményű légtisztító megoldását. Kipróbálhatja, hogy először az egyikben használja, majd a másikban, netán több helyiségben is, ugyanis a beépített kerekein könnyen mozgatható, gurítható.

   

  Gurítsa át a nappaliból az étkezőbe, egyik irodából a másikba, kezelje a levegőt mielőbb, miden helyszínen, ahol sok időt tölt el, hogy minél egészségesebb levegőt lélegezhessen!

   

  Technikai jellemzői:

   

  Javasolt helyiség méret: 75-200 m2
  Teljesítmény felvétel: 0,5 - 67 W
  Mérete: 360 * 369 *769 mm
  Súly: 15 kg
  Légszállítás: 800 m3/ óra
  Légtisztítási hatékonyság:    750 m3/ óra (CADR szerint)
  Zajszint: 37-66 dB(A)

   

  Garancia: 3 év

 • Vonalkód
  7 611 408 016 080,00000000000
  Cikkszám
  BONECO-P700