Ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!!


Akciós árakAkciós áraink:

 Az  akciós  készlet erejéig érvényesek !!


Kérjük e-mailben érdeklődjön !
H - P: -9 h-15 h-ig.

E-mail: info[kukac]gyogymerok.hu
0-24h-ig üzemel.


 

Fogyasztó barát jelvény

Szűrés
Gyártó
Márka
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Minősítéseink
Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!


Ország Boltja 2013

Köszönjük !

Ország Boltja 2013 Minőségi díj Szépségápolás és egészség kategória II. helyezettGyógymérők.hu
Facebook Webshop
Összehasonlítás

Horvat-holiday.hu

Kedvezményes vásárlás

Kedves Vásárlóink !

 

Kedvezményes vásárlást a törzsvásárlói kártya igénylésével lehet igénybe venni. A kártya egy virtuális kártya, melyet rendelés leadáskor tud igényelni. Az első rendelésére nem vonatkozik a kedvezmény, mivel ekkor tudja igényelni. Igénylése után Mi tudjuk aktiválni, melyről értesítést küldünk a megadott e-mail címre. Az értesítést követően belépve felhasználói nevével, és jelszavával már kedvezményes áron tud vásárolni, Ön már a kedvezménnyel csökkentett árat látja. Bármely családtagjának, ismerősének, barátjának tud vásárolni kedvezményes áron, akár úgy is, hogy kiszállítási címként az ismerőse címét, és telefonszámát adja meg. Ebben az esetben közvetlenül arra a címre küldjük a csomagot.

Fontos tudni, hogy a törzsvásárlói kártyát csak regisztrációs vásárlásnál tudjuk aktiválni, mivel a regisztráció nélküli vásárlásnál később már nem tud belépni fiókjába. Amennyiben a későbbiek folyamán kedvezményesen szeretne vásárolni, akkor mindenképpen a regisztrációval egybekötött vásárlást válassza.

A kedvezmények nem vonhatóak össze. Egyszerre csak egy kedvezményt vehet igénybe, például ha törzsvásárlói kedvezménnyel vásárol, akkor a mennyiségi kedvezményt nem tudja igénybe venni. Ha pillanatnyilag a mennyiségi kedvezménnyel jobban járna, akkor regisztráció nélkül vegye meg a terméket.

Kedvezményét csak az online felületen keresztül leadott rendelésében tudja érvényesíteni, mivel így tud belépni saját egyéni fiókjába. (telefonos, és egyéb rendelés leadáskor nem érvényesíthető ).

Köszönjük !

Üdvözlettel: www.gyogymerok.hu