Kategóriák

 

Ügyfélszolgálat

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!!


Akciós árakAkciós áraink:

 Az  akciós  készlet erejéig érvényesek !!


Kérjük e-mailben érdeklődjön !
H - P: -9 h-15 h-ig.

E-mail: info[kukac]gyogymerok.hu
0-24h-ig üzemel.


 

Fogyasztó barát jelvény

Szűrés
Gyártó
Márka
Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Minősítéseink
Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!


Ország Boltja 2013

Köszönjük !

Ország Boltja 2013 Minőségi díj Szépségápolás és egészség kategória II. helyezettGyógymérők.hu
Facebook Webshop
Összehasonlítás

Horvat-holiday.hu

Termék részletek


Pulmotrainer (gyermek)

-33%
Medcare gyerek pulmotrainer
Bruttó ár: 15 000 Ft 
Bruttó ár: 9 990 Ft
Kezdete: 2020.10.02   A készlet erejéig!

Gyermek Pulmotrainer

 • Medcare Pulmotrainer- Gyermek

   

  Légzőszervi panaszok kezelésére szolgáló Pulmotrainer gyermekek részére !


  Gyermek Pulmotrainer használata: Az asztmatikus és légúti-légzőszervi panaszok kezelése témakörében végzett kutatásfejlesztésünk eredményeképpen sikerült létrehozni egy olyan inhalációs és fluktuációs készüléket, mely az eddigi egyfunkciós eszközöket multifunkciós formában egyesíti. A fejlesztés arra irányult, hogy a konstrukció az eddigi megoldásoktól újszerűbb és felhasználóbarátabb legyen. Csökkenteni kívántuk az apróbb alkatrészek lenyelésének veszélyét, valamint elértük, hogy az eszköz bármiféle külső energiaforrás nélkül használható legyen.

  - Standard: fényes fehér PC anyagból, inhalációs adapter nélkül

  Az eszköz hat alkatrészből áll:

  1. felső kupak szellőző hornyokkal

  2. mértani test (speciális golyó)

  3. ház, (ház, és az ún. csutora, mely formailag az ember szájnyílásához méretezett)

  4. szelepegység

  5. menetes állító szerkezet (amely két, nem bontható darabból áll)

  6. zárt alsó kupak, szellőző hornyok nélkül

  Elődeitől eltérően ez az eszköz nem érzékeny a használat közbeni elmozdulásokra. Nem kell bajlódni a helyes szög beállításával. A menetes állító szerkezettel használat közben is állítható a működtetéshez szükséges befújt levegő mennyisége és annak erőssége. Az eszközön elhelyezett jelzések segítségével lehet a beállítást elvégezni. A beállító kart állítsa a legkisebb jelhez, ennél a beállításnál a legkevesebb levegő befújásával előidézni a vibrációs hatást. Ha a beállító karral követjük a jelzés növekedését, arányosan növelni kell a befújt levegő mennyiségét és erősségét. A beállítás erősségét orvosával egyeztesse.

  Rendszeres használata ajánlott a következő esetekben:
  - légzési panaszokat okozó idült hörghurut (chronicus - obstructiv bronchitis),
  - mucoviscoidosis (a köpet-elválasztás súlyos zavarával járó gyermekbetegség),
  - a kis, és közép nagy hörgők körülírt tágulata (bronchiectasia),
  - tüdő- és egyéb műtétek után – orvosi ellenőrzés mellett,
  - tüdőtágulás (emphyisaema), 6. tüdő - asthma (asthma bronchiale),
  - állandó köhögés,
  - produktív köhögés

  Pulmotrainer használata: Fogja kezébe a készüléket. Lazítsa el hasi izomzatát, az orrán át vegyen egy mély lélegzetet. A belégzés végén rövid időre tartsa vissza lélegzetét, majd vegye szájába a csutorát. Levegő kifúvás hatására a speciális kialakítású mértani test amplitúdós mozgása időközi légzárást, ill. légáramlást (vibrációt) biztosít, melynek hatására a mellkasában érezni fogja a levegő ”rezgését” (ez a vibráció segít fellazítani a gyógyszerrel hatékonyan már nem eltávolítható letapadt váladékot). A kilégzés ne legyen gyors, ellenkezőleg tartson olyan hosszú ideig a rezgéssel, ameddig csak lehet. A légzés üteme legyen a megszokott, nyugalmi légzés, semmi esetre sem gyors, kapkodó. Használja a PULMOTRAINER-t 5 percig, naponta háromszor-négyszer. Az első 3 nap után emelheti a kezelések idejét 7-8 percre, majd fokozatosan tovább, míg el nem éri a 11-12 percet. Tartós, jó eredményt csak 10-15 napig tartó rendszeres használat eredményez. A készülék éveken át – a szükségnek megfelelően – minden káros mellékhatás nélkül használható. Különösen javallott a tavaszi és őszi hónapokban. A PULMOTRAINER rendszeres használata: - nagy mértékben elősegíti a sűrű, tapadós váladék kiürítését - könnyebbé teszi a légzést - javítja a gázcsere (oxigén felvétel - széndioxid leadás)hatásfokát - növeli az egy légvétellel akaratlagosan belélegezhető levegő mennyiségét

  Figyelmeztetés! Betegségének abban a szakaszában, amikor nagy mennyiségben ürít hígan folyó köpetet, az eszközt ne használja!
  Tisztítás, fertőtlenítés:

  a) Öblítés, tisztítás Használat után a készüléket előbb összeszerelt, majd szétszerelt állapotban hideg folyó vízzel alaposan öblítsük ki. Ezután 2 db Neomagnol tablettát 1 liter vízben oldjunk fel és áztassuk az alkatrészeket 1-2 óráig. Az áztatási idő letelte után egy puha üvegmosó kefe segítségével az alkatrészeket tisztítsuk meg, majd folyó, meleg vízzel többször, alaposan öblítsük le.

  b) Fertőtlenítés A megtisztított alkatrészeket helyezzük el egy csak erre a célra alkalmazott edénybe. Töltsük fel hideg csapvízzel és forraljuk föl, majd főzzük 30 percig. Biztosítsuk, hogy a víz a főzés során mindvégig ellepje az elemeket. A víz lehűlése után az alkatrészeket tiszta kézzel szedjük ki és egy tiszta textília segítségével szárítsuk meg, majd szereljük össze őket.